Carn ecològica

2,50 €
Mitja dotzena d'ous ecològics de Riudarenes de la granja Slou. Els nostres ous arriben frescos acabats de collir cada 3 dies.
Carn ecològica

Filet de vedella tros sencer 500gr.

CA0045
26,50 €
Tros sencer de filet de vedella rosada ecològica del Ripollès, d'aproximadament 500gr.  Es presenta envasat al buit i no ve tallat. Es el tall més noble i tendre de la vedella. Cuineu-lo poc fet, volta i volta, sense oli, a la planxa o a la brasa.
Carn de vedella

Filet a talls 500gr.

CA0003
26,50 €
Es presenta envasat al buit en paquets de 500gr. Ja ve tallat preparat per cuinar. La peça més noble i luxosa de la vedella. Ideal per àpats de diumenge. Cuineu-la al punt.
Carn de vedella

Entrecot 500gr.

CA0001
18,00 €
L'entrecot es presenta en paquets de 500gr aproximadament (2 entrecots).  Si voleu demanar un tall gruixut, els 500gr correspondran a una sola unitat més i menys.
Carn de vedella

Mitjana sense os 500gr.

CA0002
16,50 €
L'entrecot de vedella sense l'òs o mitjana de vedella es presenta envasat al buit en paquets de 500gr. La podeu demanar tallada prima a mida de bistec o gruixuda com un entrecot. Ideal per fer una bona peça de carn amb comoditat.
Carn de vedella

Bistec 1a 500gr.

CA0005
12,00 €
Bistec de 1a envasat al buit en paquet de 500gr. aproximadament. Pot ser tallat fi o més gruixut. El bistec més noble. Cap de mort, culata,..
Carn de vedella

Filet de pobre 500gr.

CA0007
9,50 €
El filet de pobre es presenta envasat al buit en paquets de 500gr. Es un bistec 2A. Es una de les peces  més tendres i meloses. Deliciós a la planxa volta i volta.
Carn de vedella

Escalopa 500gr.

CA0006
14,80 €
L'escalopa de vedella es presenta envasada al buit en paquets de 500gr. Ideal per arrebossar està tallada ben fina. Si la feu només a la planxa s'ha de coure poc, volta i volta. Ideal pels nens.
Carn de vedella

Fricandó 500gr.

CA0004
13,50 €
Es presenta en paquets de 500gr. aproximadament i envasat al buit. La llata de vedella tallada fina és ideal per fer el famós fricandó, però també fantàstic per arrebossar per la canalla.
Carn de vedella

Tall rodó 1kg peça

CA0008
24,00 €
1/2 peça de tall rodó d'un quilo. aproximadament ideal per guisar amb bolets.  També podeu demanar la peça sencera que pesa uns 1,400gr. aproximadament. Es presenta lligat i envasat al buit. Ja llest per cuinar. El tall rodó es un dels tradicionals de la cuina catalana.
Carn de vedella

Llata 1kg peça

CA0009
27,00 €
Peça d'un quilo de llata de vedella ecològica.
Carn de vedella

Estofat de vedella 500gr.

CA0012
9,20 €
Es presenta en paquets de 500gr, tallat a daus per estofar o en un sol tall. Ve envasat al buit. La carn per estofar es gustosa i convida a fer cassola.
Carn de vedella

Xurrasco de vedella 500gr.

CA0010
8,50 €
Es presenta tallat i envasat al buit en paquets de 500gr. Ben tallat a tires. Fantàstic per fer a la brasa o a la planxa a casa. A Ecovianda us oferim la vedella de Pirinat, situat a Campdevànol, El Ripollès. Una empresa familiar dedicada a la cria ecològica. La vedella rosada del Ripollès és una vedella ecològica excel·lent, criada de manera sostenible...
Carn ecològica

Conill de vedella 500gr

CA0068
9,90 €
Tros de conill de vedella ecològica de 500gr. Ideal per afegir al caldo.
Carn de vedella

Galtes de vedella 1kg

CA0020
24,50 €
La galta de vedella es presenta desossada i envasada al buit. La galta de vedella es la millor de les galtes. Un menjar elegant i deliciós. Es pot guisar o es pot fer a la brasa. Gustosa i melosa.
Carn de vedella

Pota de vedella 500gr.

CA0011
7,50 €
L'ossobuco o pota de vedella es presenta envasat al buit en paquets de 500gr. Ideal per guisar i fer a la brasa. A Ecovianda us oferim la vedella de Pirinat, situat a Campdevànol, El Ripollès. Una empresa familiar dedicada a la cria ecològica. La vedella rosada del Ripollès és una vedella ecològica excel·lent, criada de manera sostenible i en comunió amb...
Carn ecològica

Cua de bou 1 kg

CA0069
24,50 €
Un quilo de cua de bou ecològica tallada a rodanxes. Es presenta envasada al buit. Ideal per guisar.
Carn de vedella

Ossos pel caldo 500gr.

CA0015
2,50 €
Es presenten envasats al buit en paquets de 500gr aproximadament. A Ecovianda us oferim la vedella de Pirinat, situat a Campdevànol, El Ripollès. Una empresa familiar dedicada a la cria ecològica. La vedella rosada del Ripollès és una vedella ecològica excel·lent, criada de manera sostenible i en comunió amb el medi ambient a les finques familiars de...
Carn de vedella

Carn Picada de vedella 500gr.

CA0013
8,90 €
500gr. de picada de carn de vedella sense additius de cap mena. Totalment natural. Es presenta envasada al buit en paquets de 500gr.
Carn ecològica

Carn picada mixta de porc i vedella

CA0056
8,90 €
500gr de carn picada mixta de vedella i porc. Sense  cap mena de additiu ni conservant, totalment natural. Es presenta envasada al buit.
Carn de vedella

Fetge de vedella 500gr.

CA0018
8,00 €
El fetge de vedella es presenta envasat al buit en paquets de 500gr. El fetge de vedella es gustós, econòmic i fàcil de preparar a la planxa o guisat amb ceba. A Ecovianda us oferim la vedella de Pirinat, situat a Campdevànol, El Ripollès. Una empresa familiar dedicada a la cria ecològica. La vedella rosada del Ripollès és una vedella ecològica...
Carn de vedella

Llengua 1kg

CA0019
15,00 €
La llengua de vedella es presenta tallada en paquets de mig quilo i envasada al buit. Us arriava a casa ja preparada per guisar. Deliciosa per fer amb samfaina o guisada de qualsevol manera. A Ecovianda us oferim la vedella de Pirinat, situat a Campdevànol, El Ripollès. Una empresa familiar dedicada a la cria ecològica. La vedella rosada del Ripollès és...
Els pollastres pesen aproximadament 3kg. Si pesen més o pesen menys es farà la corresponent rectificació del preu que s'abonarà o es cobrarà sempre que la diferència sigui realment significativa.
Carn ecològica

Mig pollastre Ecoavícola 1,5kg.

CA0054
18,45 €
Mig pollastre tallat al vostre gust, ja sigui tallat per guisar o cuixa i pit desossats o filetejats. Els pollastres pesen aproximadament 3kg. Si pesen més o pesen menys es farà la corresponent rectificació del preu que s'abonarà o es cobrarà sempre que la diferència sigui realment significativa.

Productes de carnisseria de producció ecològica. De petits productors de proximitat i alta qualitat.

Vedella ecològica

A Ecovianda us oferim la vedella de Pirinat, situat a Campdevànol, El Ripollès. Una empresa familiar dedicada a la cria ecològica. La vedella rosada del Ripollès és una vedella ecològica excel·lent, criada de manera sostenible i en comunió amb el medi ambient a les finques familiars de Pirinat. Un producte que passa els més estrictes controls de certificació ecològica i que és d'una qualitat immillorable.

Pollastre ecològic

Situats a un paratge natural, al costat del Parc Natural del Cadí-Moixeró, és una de les zones amb menys contaminació de Catalunya. Ecoavícola és el fruit de molts esforços i coneixements adquirits. El pollastre Ecoavícola té un període de creixement que dobla el del pollastre convencional, pel que la grassa s'integra dins el muscle de manera natural i un color de pell entre blanc i groc.

Xai ecològic

El xai ecològic de muntanya és criat al Parc Natural del Montnegre i el Corredor, a Sant Celoni, on les ovelles surten a pasturar cada dia que la meteorologia ho permet. En aquests paranys, l’abundància de les pastures permet que bona part de l’any es puguin aprofitar els recursos pastorals propis del territori, els quals proporcionen al ramat una alimentació natural.

Porc ecològic

La carn de porc d'Ecovianda prové de granges ecològiques certificades del Gironès (Ecoriera) i del Ripollès (Can Ramonich), segons la disponibilitat. Ambdues són carns extraordinàries criades en condicions excepcionals. Disposen de llibertat per pasturar, mengen pinsos ecològics i forratges naturals.

El producte s'ha afegit a la llista de desitjos
Product added to compare.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència de navegació. Si continueu navegant, entenem que n’accepteu el seu ús