Pollastre ecològic

Carn ecològica

Preparat per fer olla de caldo

CA0066
24,90 €
Pack complert de productes per fer olla de caldo. Inclou: -Tota la verdura del caldo tallada i neta: Api, col, pastanaga, patata, nap, xirivia, porro, ceba, -Tots els ossos i la carn tallats: Ós de vedella, ós d'espinada de porc, 1 quart de pollastre, 1 tall de vedella pel caldo (conill, filet de pobre,..), 1/2 peu de porc. Només s'ha de tirar a l'olla...
2,50 €
Mitja dotzena d'ous ecològics de Riudarenes de la granja Slou. Els nostres ous arriben frescos acabats de collir cada 3 dies.
Pollastre ecològic

Pollastre Ecoavícola 3kg. (tallat al gust)

CA0021
38,70 €
Els pollastres pesen aproximadament 3kg. Si pesen més o pesen menys es farà la corresponent rectificació del preu que s'abonarà o es cobrarà sempre que la diferència sigui realment significativa.
Carn ecològica

Mig pollastre Ecoavícola 1,5kg.

CA0054
19,40 €
Mig pollastre tallat al vostre gust, ja sigui tallat per guisar o cuixa i pit desossats o filetejats. Els pollastres pesen aproximadament 3kg. Si pesen més o pesen menys es farà la corresponent rectificació del preu que s'abonarà o es cobrarà sempre que la diferència sigui realment significativa.

Carn i derivats de pollastre de producció ecològica i de proximitat.

Situats a un paratge natural, al costat del Parc Natural del Cadí-Moixeró, és una de les zones amb menys contaminació de Catalunya. Ecoavícola és el fruit de molts esforços i coneixements adquirits.

El pollastre Ecoavícola té un període de creixement que dobla el del pollastre convencional , pel que la grassa s'integra dins el muscle de manera natural , té un pes en canal de 2,6 a 3kg  i un color de pell entre blanc i groc.

El producte s'ha afegit a la llista de desitjos
Product added to compare.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència de navegació. Si continueu navegant, entenem que n’accepteu el seu ús