Carn de xai

Preparat d'espatlla de xai al forn amb patates, ceba i herbes. Llesta per posar al forn. Aquest Nadal no et passis el dia a la cuina. Els nostres preparats t'estalvien temps i feina per poder gaudir de les festes. Uns preparats ecològics i casolans com si els fessis tu. L'espatlla de xai pesa aproximadament 1kg. Es marca pel forn en 4 parts. La guarnició...
Carn de xai

Xai barrejat 500gr.

CA0024
9,00 €
Talls de xai de totes les parts: cuixa, costella mitjana, prims, coll,.. Ideal per la barbacoa o la paella a casa. El nostre xai es deliciós, no fa olor de llana i és tendre i gustós.. Es presenta envasat en paquets de 500gr. aproximadament.
14,00 €
Costelles i mitjanes de xai tallades. Es presenta envasat al buit en paquets de 500gr. aproximadament. el nostre xai és boníssim, no fa olor de llana i es molt tendre i gustós.
Carn de xai

Espatlla de xai sencera 1kg

CA0026
20,00 €
L'espatlla de xai és ideal per cuinar al forn o a la brasa. Pesa 1 quilo aproximadament i es ven sencera. També la pots demanar tallada per la brasa o marcada pel forn. Al teu gust. Es presenta envasada al buit. El nostre xai es boníssim. Tendre i sense olor de llana.
Carn de xai

Cuixa de xai tallada 500gr

CA0027
10,00 €
La cuixa de xai es presenta envasada al buit i pesa 1 quilo aproximadament. La peça es ven sencera però pot ser tallada, marcada pel forn o sense tallar. El nostre xai es boníssim, tendre, gustós i sense cap olor.
Carn de xai

Braons i pit de xai 500gr.

CA0028
8,00 €
Braons, prims i coll de xai pel caldo i o per guisar. Es presenten tallats i envasats al buit en paquets de 500gr. aproximadament. El nostre xai es boníssim. Es gustós i tendre i no te cap olor.
6,00 €
Mig quilo de fetge de xai. S'ha de fer comanda com a màxim dilluns al matí per poder rebre el fetge aquella mateixa setmana.
El producte s'ha afegit a la llista de desitjos
Product added to compare.

VACANCES

A partir del 25 de juliol fins al 8 d'agost Ecovianda.com romandrà tancada per vacances.

A partir del dilluns 9 d'agost es podran tornar a realitzar comandes.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència de navegació. Si continueu navegant, entenem que n’accepteu el seu ús