Carn de xai

Preparat d'espatlla de xai al forn amb patates, ceba i herbes. Llesta per posar al forn. Aquest Nadal no et passis el dia a la cuina. Els nostres preparats t'estalvien temps i feina per poder gaudir de les festes. Uns preparats ecològics i casolans com si els fessis tu. L'espatlla de xai pesa aproximadament 1kg. Es marca pel forn en 4 parts. La guarnició...
Carn de xai

Xai barrejat 500gr.

CA0024
10,10 €
Talls de xai de totes les parts: cuixa, costella mitjana, prims, coll,.. Ideal per la barbacoa o la paella a casa. El nostre xai es deliciós, no fa olor de llana i és tendre i gustós.. Es presenta envasat en paquets de 500gr. aproximadament.
14,40 €
Costelles i mitjanes de xai tallades. Es presenta envasat al buit en paquets de 500gr. aproximadament. el nostre xai és boníssim, no fa olor de llana i es molt tendre i gustós.
Carn de xai

Espatlla de xai sencera 1kg

CA0026
22,00 €
L'espatlla de xai és ideal per cuinar al forn o a la brasa. Pesa 1 quilo aproximadament i es ven sencera. També la pots demanar tallada per la brasa o marcada pel forn. Al teu gust. Es presenta envasada al buit. El nostre xai es boníssim. Tendre i sense olor de llana.
Carn de xai

Cuixa de xai tallada 500gr

CA0027
12,00 €
La cuixa de xai es presenta envasada al buit i pesa 1 quilo aproximadament. La peça es ven sencera però pot ser tallada, marcada pel forn o sense tallar. El nostre xai es boníssim, tendre, gustós i sense cap olor.
Carn de xai

Braons i pit de xai 500gr.

CA0028
9,90 €
Braons, prims i coll de xai pel caldo i o per guisar. Es presenten tallats i envasats al buit en paquets de 500gr. aproximadament. El nostre xai es boníssim. Es gustós i tendre i no te cap olor.
76,00 €
Canal de xai tallada per fer a la brasa o a la planxa. El mig xai pesa aproximadament 5 quilos. Es presenta tot tallat i envasat al buit. El nostre xai es tendre, deliciós i no fa olor de llana.
7,80 €
Mig quilo de fetge de xai. S'ha de fer comanda com a màxim dilluns al matí per poder rebre el fetge aquella mateixa setmana.

Carn i derivats de xai de producció ecològica i de proximitat.

El xai ecològic de muntanya és criat al Parc Natural del Montnegre i el Corredor, a Sant Celoni, on les ovelles surten a pasturar cada dia que la meteorologia ho permet.

En aquests paranys, l’abundància de les pastures permet que bona part de l’any es puguin aprofitar els recursos pastorals propis del territori, els quals proporcionen al ramat una alimentació natural.

El nostre xai es ecològic certificat amb el segell de certificació ecològica de la CCPAE.

El producte s'ha afegit a la llista de desitjos
Product added to compare.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència de navegació. Si continueu navegant, entenem que n’accepteu el seu ús