Cistelles de fruita i verdura

Verdura ecològica

Cistella bàsica de verdures

CI0007
20,00 €
A Ecovianda preparem una cistella setmanal de verdures que varia segons la setmana. La cistella conté 7- 8 verdures ecològiques varies de temporada al preu de 15,00€.
Fruita i verdura ecològica

Cistella Detox

CI0008
30,00 €
Aquesta cistella porta verdures i fruita específiques per fer una dieta depurativa. Només s'hi afegeixen vegetals per fer batuts, amanida i verdura al vapor. La cistella varia cada setmana en funció de disponibiitat.
Verdura ecològica

Cistella de verdura Mitjana

CI0001
25,00 €
Aquesta cistella de verdura de mida mitjana, està pensada per a dues o tres persones. Porta verdures de temporada variades per valor de 20€ i inclou les verdures més fresques i boniques de la setmana. Conté verdures per amanida, verdures per bullir o fer crema i verdures per sofregir.
Verdura ecològica

Cistella de verdura gran

CI0002
35,00 €
Aquesta cistella setmanal de verdura de mida gran, està pensada per a 4-5 persones. Amb aquesta cistella us proposem un consum de verdura ecològica fresca i de temporada.
Verdura ecològica

Cistella de fruita mitjana

CI0003
15,00 €
Aquesta cistella setmanal de fruita de mida mitjana, està pensada per a 2-3 persones. Amb aquesta cistella us proposem un consum de fruita de temporada. Totes les nostres fruites són ecològiques i de proximitat amb segell de certificació ecològica de la CCPAE.
Verdura ecològica

Cistella de fruita gran

CI0004
22,00 €
Aquesta cistella setmanal de fruita de mida gran, està pensada per a 4-5 persones. Amb aquesta cistella us proposem un consum de fruita de temporada. Totes les nostres fruites són ecològiques i de proximitat amb segell de certificació ecològica de la CCPAE.
Verdura ecològica

Cistella de fruita i verdura mitjana

CI0005
27,00 €
Aquesta cistella de fruita i verdura de mida mitjana, està pensada per a 2-3 persones. Amb aquesta cistella us proposem un consum de fruita i verdura de temporada. Totes les nostres fruites i verdures són ecològiques i de proximitat amb segell de certificació ecològica de la CCPAE. Inclou verdures per l'amanida, per bullir o fer crema, pel sofregit i...
Verdura ecològica

Cistella de fruita i verdura gran

CI0006
39,00 €
Aquesta cistella setmanal de fruita i verdura de mida gran, està pensada per a 4-5 persones. Amb aquesta cistella us proposem un consum de fruita i verdura de temporada. Totes les nostres fruites i verdures són ecològiques i de proximitat amb segell de certificació ecològica de la CCPAE. Inclou verdures per amanida, per coure o fer crema i per sofregits.

Cistelles de fruita i verdura de proximitat amb certificació ecològica.

El producte s'ha afegit a la llista de desitjos
Product added to compare.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència de navegació. Si continueu navegant, entenem que n’accepteu el seu ús