Fleca

4,30 €
Paquet de cràckers de sèsam de 150gr delicioses i cruixents. Ideals per acompanyar o per menjar soles. Saludables i artesanes.
5,50 €
Pa ecològic d'espelta negra amb llavors de Chia. Pa ideal per intolerants al gluten o pel que volen menjar sense gluten. No apte per a celíacs.
Pa de castanyes ecològic amb farina d'espelta negra de 500gr. Aquests pans són ideals per els intolerants al gluten i per aquells que volen menjar sense gluten. No apte per a celíacs.
5,50 €
Pa artesà ecològic d'arròs de 400gr fet amb farines amb molt poc gluten ideal per a intolerants. Apte per vegans.
Pa de 500gr de farines d'espelta negra i antigues amb cúrcuma. Ecològic i molt baix en gluten. Ideal per intolerants al gluten o per aquells que volem menjar sense gluten. No apte per a celíacs.
Pa ecològic de 500gr fet amb espelta negra i farines baixes en gluten. Ideals per a intolerants al gluten o per aquells que volem menjar sense gluten. No apte per a celíacs.
3,60 €
2 pastissets Mornets fets de massa de croasant amb espècies i sucre de canya de La Fogaina. Cal encomanar-los divendres per rebre'ls amb la vostra comanda la setmana següent.
3,80 €
Croissants ecològics de La Fogaina. Fets amb productes naturals i totalment artesanals. Cal encomanar-los divendres per que us arribin amb la comanda la setmana següent. Bossa de 2 unitats.
2 croissant de xocolata ecològic de La Fogaina fets amb productes naturals. Artesanals. Cal encomanar-los divendres per rebrels la setmana següent amb la vostra comanda.
Pa sense gluten per celíacs

Pa hamburguesa 6 unitats (Celíacs)

FL0045
11,70 €
Bossa de 6 panets d'hamburguesa mida XXL de pa sense gluten per celíacs fet en sala blanca sense contaminació creuada ni traces. Ideal per les teves burguers més complertes.
Pa sense gluten per celíacs

Barretes per entrepans 6 unitats (Celíacs)

FL0046
7,90 €
Bossa amb 6 barretes per entrepans per celíacs, fets en sala blanca sense contaminació creuada i sense traces. Ideal per entrepans.

Pan artesano y ecológico, bollería y panadería sin gluten por celiacos

El producte s'ha afegit a la llista de desitjos
Product added to compare.

VACANCES

A partir del 25 de juliol fins al 8 d'agost Ecovianda.com romandrà tancada per vacances.

A partir del dilluns 9 d'agost es podran tornar a realitzar comandes.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència de navegació. Si continueu navegant, entenem que n’accepteu el seu ús