Vi Temps de vi-diví Rosat

Vi Temps de vi-diví Rosat

Una ampolla de 75cl del vi Temps de vi-diví Rosat del celler de Talcomraja d'Arenys de Munt, Maresme. DESCRIPCIÓ Vi jove rosat 2015. Monovarietat Cabernet sauvignon. SUGGERIMENTS Abans de servir-lo decanteu-lo o obriu-lo entre un quart d'hora i vint minuts abans de consumir. Servir a temperatura ben fresc, a temperatura de nevera (5ºC). Talcomraja és un celler familiar que preten abastir-se únicament de la quantitat de raïm necessària per a que una família pugui subsistir de la vitivinicultura. Seguim les pautes de la viticultura ecològica i ens atrau molt l'experimentació amb vins naturals. Creiem en la cura del medi que ens envolta i volem que els nostres vins puguin aportar totes les seves virtuts saludables per a les persones. Els nostres vins s'entesten a crear des de la humilitat del nostre celler un món millor. Per això són vins partisans, perquè creuen en la sostenibilitat, la dignificació de la pagesia, la cura del territori, l'amor a la terra, la igualtat entre homes i dones i les llibertats individuals i col-lectives. Aquest és un projecte que sobretot pretén reconnectar les persones amb el seu entorn natural més immediat i potenciar l'estima i coneixença d'aquest.
13,00 €
Impostos inclosos

 
Una ampolla de 75cl del vi Temps de vi-diví Rosat del celler de Talcomraja d'Arenys de Munt, Maresme. DESCRIPCIÓ Vi jove rosat 2015. Monovarietat Cabernet sauvignon. SUGGERIMENTS Abans de servir-lo decanteu-lo o obriu-lo entre un quart d'hora i vint minuts abans de consumir. Servir a temperatura ben fresc, a temperatura de nevera (5ºC). CONTRAETIQUETA "Producte Maresmenc, veremat a mà i vinificat a Arenys de Munt. Aquesta ampolla pot contenir pòsits naturals fruït dels processos de vinificació que respecten l'essència d'aquest vi. Consumir aquest vi és un acte de respecte i estima a la terra Maresmenca i la seva cultura vitivinícola." Talcomraja és un celler familiar que preten abastir-se únicament de la quantitat de raïm necessària per a que una família pugui subsistir de la vitivinicultura. Seguim les pautes de la viticultura ecològica i ens atrau molt l'experimentació amb vins naturals. Creiem en la cura del medi que ens envolta i volem que els nostres vins puguin aportar totes les seves virtuts saludables per a les persones. Els nostres vins s'entesten a crear des de la humilitat del nostre celler un món millor. Per això són vins partisans, perquè creuen en la sostenibilitat, la dignificació de la pagesia, la cura del territori, l'amor a la terra, la igualtat entre homes i dones i les llibertats individuals i col-lectives. Aquest és un projecte que sobretot pretén reconnectar les persones amb el seu entorn natural més immediat i potenciar l'estima i coneixença d'aquest.
BE0005
No reviews
El producte s'ha afegit a la llista de desitjos
Product added to compare.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència de navegació. Si continueu navegant, entenem que n’accepteu el seu ús