Vi Simbiosi

Vi Simbiosi

Una ampolla de 75cl del vi Simbiosi del celler de Talcomraja d'Arenys de Munt, Maresme. Aquest vi és un escumós alegre i divertit, però amb un aroma elegant i suau. El seu gas natural li dona frescor i resulta fàcil de beure però a l'hora, maté l'esperit d'un vi amb caracter propi que enamora desde la primera copa. El seu estil natural resulta de la seva elaboració, que és tradicional i s'ha fet seguint antigues tècniques de la nostra terra. DESCRIPCIÓ Vi natural rosat escumós 2016. Mètode ancestral. Pansa blanca, garnatxa negra, cabernet sauvignon i pansa rosada. SUGGERIMENTS Servir a temperatura ben fresc, a temperatura de nevera (5ºC). Talcomraja és un celler familiar que preten abastir-se únicament de la quantitat de raïm necessària per a que una família pugui subsistir de la vitivinicultura. Seguim les pautes de la viticultura ecològica i ens atrau molt l'experimentació amb vins naturals. Creiem en la cura del medi que ens envolta i volem que els nostres vins puguin aportar totes les seves virtuts saludables per a les persones. Els nostres vins s'entesten a crear des de la humilitat del nostre celler un món millor. Per això són vins partisans, perquè creuen en la sostenibilitat, la dignificació de la pagesia, la cura del territori, l'amor a la terra, la igualtat entre homes i dones i les llibertats individuals i col-lectives. Aquest és un projecte que sobretot pretén reconnectar les persones amb el seu entorn natural més immediat i potenciar l'estima i coneixença d'aquest.
16,50 €
Impostos inclosos

 
Una ampolla de 75cl del vi Simbiosi del celler de Talcomraja d'Arenys de Munt, Maresme. Aquest vi és un escumós alegre i divertit, però amb un aroma elegant i suau. El seu gas natural li dona frescor i resulta fàcil de beure però a l'hora, maté l'esperit d'un vi amb caracter propi que enamora desde la primera copa. El seu estil natural resulta de la seva elaboració, que és tradicional i s'ha fet seguint antigues tècniques de la nostra terra. DESCRIPCIÓ Vi natural rosat escumós 2016. Mètode ancestral. Pansa blanca, garnatxa negra, cabernet sauvignon i pansa rosada. SUGGERIMENTS Servir a temperatura ben fresc, a temperatura de nevera (5ºC). ETIQUETA "Simbiosi és la relació que s'estableix entre dues espècies. La simbiosi que nosaltres establim amb els nostres ceps és cooperativista tal com fan el cranc hermità i el pòlip" "Per elaborar aquest producte s'ha collit a mà la fruita madura en la seva plenitud, no s'hi ha afegit sucres i ha fermentat únicament amb els llevats autòctons que expressen el caràcter Maresmenc. Pot contenir pòsits naturals fruit dels processos de vinificació no agressius." Talcomraja és un celler familiar que preten abastir-se únicament de la quantitat de raïm necessària per a que una família pugui subsistir de la vitivinicultura. Seguim les pautes de la viticultura ecològica i ens atrau molt l'experimentació amb vins naturals. Creiem en la cura del medi que ens envolta i volem que els nostres vins puguin aportar totes les seves virtuts saludables per a les persones. Els nostres vins s'entesten a crear des de la humilitat del nostre celler un món millor. Per això són vins partisans, perquè creuen en la sostenibilitat, la dignificació de la pagesia, la cura del territori, l'amor a la terra, la igualtat entre homes i dones i les llibertats individuals i col-lectives. Aquest és un projecte que sobretot pretén reconnectar les persones amb el seu entorn natural més immediat i potenciar l'estima i coneixença d'aquest.
BE0007
No reviews
El producte s'ha afegit a la llista de desitjos
Product added to compare.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència de navegació. Si continueu navegant, entenem que n’accepteu el seu ús