Filet de vedella tros sencer 500gr.

Filet de vedella tros sencer 500gr.

Tros sencer de filet de vedella rosada ecològica del Ripollès, d'aproximadament 500gr.  Es presenta envasat al buit i no ve tallat. Es el tall més noble i tendre de la vedella. Cuineu-lo poc fet, volta i volta, sense oli, a la planxa o a la brasa.
26,50 €
Impostos inclosos

 
Tros sencer de filet de vedella rosada ecològica del Ripollès, d'aproximadament 500gr. Es presenta envasat al buit i no ve tallat. Aquest és el tall més noble i tendre de la vedella. Cuineu-lo poc fet, volta i volta, sense oli, a la planxa o a la brasa. S'ha de coure poc, volta i volta. També és ideal per als nens ja que és molt tendre.

PIRINAT

A Ecovianda us oferim la vedella de Pirinat, situat a Campdevànol, El Ripollès. Una empresa familiar dedicada a la cria ecològica. La vedella rosada del Ripollès. La vedella de Pirinat és una vedella ecològica excel·lent, criada de manera sostenible i en comunió amb el medi ambient a les finques familiars de Pirinat. Un producte que passa els més estrictes controls de certificació ecològica i que és d'una qualitat immillorable. Un animal que pastura als prats i que té una vida tranquil·la i feliç, sense medicació ni pinsos artificials. Per més informació clica aquí.
CA0045
No reviews
El producte s'ha afegit a la llista de desitjos
Product added to compare.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència de navegació. Si continueu navegant, entenem que n’accepteu el seu ús