Hola, soc la Ingrid de la Torre i Vaig néixer a Calella. Sempre he tingut en compte la natura i el seu benestar i per això quan vaig finalitzar els estudis d’administrativa-comercial de grau superior, vaig iniciar els estudis d’ Hortofructicultura i Jardineria.

Quan vaig acabar aquest segon grau superior vaig iniciar la diplomatura d’Enginyeria corresponent a la UPC de Barcelona, però no em va agradar el caire industrial que prenien aquests estudis i vaig marxar a viure al Pirineu.

Vaig viure a la muntanya durant 15 anys i allà vaig tenir un restaurant, on vaig descobrir la meva autèntica passió, la cuina i els aliments.

Després de 7 anys d’hostaleria molt fructuosos van néixer les meves filles i vaig abandonar l’hoteleria per poder criar-les i dedicar-me a elles.

Vaig començar a treballar com a carnissera-xarcutera ara ja fa 3 anys, i és aquí on he conegut el món de la carn tant de prop com el conec ara.

Convençuda de què podria donar a la gent una opció fàcil i còmoda per poder comprar carn ecològica sense haver de recórrer tot el poble en diferents botigues buscant productes ecològics, vaig crear Ecovianda.

Jo sóc mare treballadora i sé el que costa trobar temps per fer qualsevol cosa. Els productes ecològics encara no són fàcils de trobar en les nostres compres diàries i, menys tots agrupats i amb una certa varietat.

Alguns supermercats ens ofereixen l’oportunitat de comprar productes de proximitat i ecològics, però molts dels seus productes provenen d’empreses bastant industrialitzades i els seus productes no tenen la qualitat esperada. A més, disposen de productes fora de temporada i això no encaixa amb el model de ecologia i proximitat que volen mostrar.

Ecovianda ofereix carn de tota mena, varietat de làctics i formatges, embotits, pa i d’altres dónant la facilitat d’adquirir-los sense moure’s de casa, de manera periòdica i constant.

I això només és el principi. A Ecovianda no pararem de treballar per oferir-vos cada cop més varietat de productes de qualitat i proximitat. De la granja a casa vostra.

El producte s'ha afegit a la llista de desitjos
Product added to compare.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència de navegació. Si continueu navegant, entenem que n’accepteu el seu ús