Ecovianda és un projecte que neix de la voluntat d'oferir un servei de consum de productes ecològics i de qualitat de manera fàcil i unificada.

Salut

Aquesta necessitat, es dóna per molt motius, i en el meu cas, un dels motius més importants és la salut de les persones.

Com ja sabeu, els aliments que posem a la taula i que consumim cada dia, estan adulterats, contaminats de pesticides o saturats de medicaments. Sobretot el producte animal, al que tracten amb medicació de manera preventiva per tal que no emmalalteixin, tant si tenen alguna afecció com si no la tenen.

Tot aquest excés de químics passen al nostre organisme, s’acumulen al nostre cos i ens produeixen malalties a llarg plaç, intoleràncies i d’altres afeccions.

Benestar animal i medi ambient

El consum de carn i productes ecològics repercuteix directament en el benestar dels animals i en el medi ambient.

En les granges convencionals els animals malviuen tancats i estressats, sense llibertat i fent una dieta inadequada. Com ja s’ha demostrat en alguna ocasió, aquesta dieta pot ser perillosa per la seva salut i la nostra. Aquests animals pateixen les conseqüències d’una ramaderia irrespectuosa i sense escrúpols.

La producció massiva d’aquests ramaders fa que s’hagin d’agrupar molts animals en un lloc concret. Això implica la falta d’espai vital per a les bèsties i una gran concentració de purins i gasos altament contaminants. Les granges d’animals són uns dels focus de major contaminació del planeta, ja que aquests purins sovint es filtren fins a arribar a les aigües que nosaltres consumim.

En el cas dels pollastres no és millor. En aquestes granges, l’aviram s’amuntega en naus i s’alimenta amb pinsos de baixa qualitat a un ritme frenètic mentre se’ls medica per potenciar el seu volum i creixement.

El preu

Tots aquests tractaments, fan que es pugui aconseguir una producció massiva, ràpida i molt econòmica, amb preus rebentats impossibles d’assumir per petits productors, creant un producte final de baixíssima qualitat i dubtosa salubritat però a l’abast de tothom. Estem acostumats a pagar preus baixíssims pels aliments, però, oblidem que són preus imposats per grans empreses que monopolitzen el mercat amb un producte pèssim. Un producte real amb la qualitat que mereix un consumidor mai es pot vendre a tal cost. Un animal ben criat i ple de propietats beneficioses té un cost més alt de producció, sens dubte.

L’alternativa

Les granges de bestiar ecològiques donen als animals una vida saludable i digne fins al final. Se’ls medica segons uns barems molt restringits i se’ls alimenta de manera natural i amb pinsos provinents de cultius ecològics. Tenen espai i llibertat per pasturar i descansar. En definitiva tenen una vida feliç fins al moment del seu sacrifici i això es reflecteix en la seva qualitat a l’hora de consumir-los. Els productes ecològics son una inversió en salud i feina ben feta. No volem una terra bruta de pesticides ni unes aigües contaminades. Nosaltres, a Ecovianda, fem tot el que està a les nostres mans per facilitar que tothom pugui alimentar-se de manera sostenible i respectuosa amb el seu cos i el medi ambient.

La qualitat

Optar per productes ecològics impulsa a les petites empreses familiars productores, que trien una producció més reduïda, més sostenible, més propera i de molta qualitat.

I és que quan consumim productes ecològics, notem la diferència. El gust, l’olor, la textura… no té comparació. Cal buscar la qualitat al plat de cada dia, perquè és cert que som el que mengem. Si consumim aliments ecològics, ho estem fent tot bé.

Crear Ecovianda, ha sigut crear un mitjà perquè tothom pugui adquirir productes ecològics de qualitat de manera fàcil, periòdica i personalitzada, amb un tracte proper i cordial. Amb varietat de producte i preparat al gust de cada client, podent decidir la quantitat que es vol gastar cada setmana o cada mes i sobretot, amb la comoditat que la tecnologia ens ofereix actualment, podent realitzar les comandes a través de la nostra botiga on-line, sense moure’s de casa i en un moment, amb la comoditat de rebre-ho a la nostra llar.

Que el ritme de vida actual no ens impedeixi cuidar la nostra salut i la salut del nostre planeta.

El producte s'ha afegit a la llista de desitjos
Product added to compare.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència de navegació. Si continueu navegant, entenem que n’accepteu el seu ús