Formatge de cabra fines herbes porció...

Formatge de cabra fines herbes porció 280gr

Formatge de cabra a les fines herbes de casa Mas Garet ecològic. es presenta envasat al buit. Aquest formatge és baix en greix i conté un 20% de greixos aproximadament. Formatge de cabra de casa Mas Garet ecològic i baix en sal. Es presenta envasat al buit en paquet de 300gr. El formatge tendre de Mas El Garet té només un 20% de matèria greixosa. Les ganes de fer un formatge únic, artesà i de la nostra terra va fer tirar endavant un projecte que es va fer realitat el 29 d’abril de 2007, quan Mas El Garet va  inaugurar la formatgeria. La necessitat porta a l’enginy i quan al mercat s’especulava amb el preu del gra, van veure que podíen ser autosuficients i tancar el cercle de producció. Així ho van fer i des de llavors, cultiven la terra per fer-hi créixer els farratges, cereals i lleguminoses amb les que alimentem les cabres. Aquesta transformació els va fer veure que éren molt a prop de la certificació ecològica, així que van acabar de fer el salt i el 2012 aconseguien el certificat per als seus productes. Així, Ma El Garet ofereix el màxim benestar a les cabres i elles ens ho agraeixen amb una llet de la màxima qualitat possible. Mas el Garet és una formatgeria amb vocació de futur, ja que el seu procés de producció és autosuficient des del principi fins al final. Produeixen de manera ecològica mitjançant cicle tancat. A més a més, des del setembre del 2012, també compten amb el segell ecològic del Consell Regulador de la Producció Agrícola Ecològica (CCPAE). Per més informació clica  aquí.
7,80 €
Impostos inclosos

 
Formatge de cabra a les fines herbes de casa Mas Garet ecològic. es presenta envasat al buit. Aquest formatge és baix en greix i conté un 20% de greixos aproximadament. Formatge de cabra de casa Mas Garet ecològic i baix en sal. Es presenta envasat al buit en paquet de 300gr. El formatge tendre de Mas El Garet té només un 20% de matèria greixosa. Les ganes de fer un formatge únic, artesà i de la nostra terra va fer tirar endavant un projecte que es va fer realitat el 29 d’abril de 2007, quan Mas El Garet va  inaugurar la formatgeria. La necessitat porta a l’enginy i quan al mercat s’especulava amb el preu del gra, van veure que podíen ser autosuficients i tancar el cercle de producció. Així ho van fer i des de llavors, cultiven la terra per fer-hi créixer els farratges, cereals i lleguminoses amb les que alimentem les cabres. Aquesta transformació els va fer veure que éren molt a prop de la certificació ecològica, així que van acabar de fer el salt i el 2012 aconseguien el certificat per als seus productes. Així, Ma El Garet ofereix el màxim benestar a les cabres i elles ens ho agraeixen amb una llet de la màxima qualitat possible. Mas el Garet és una formatgeria amb vocació de futur, ja que el seu procés de producció és autosuficient des del principi fins al final. Produeixen de manera ecològica mitjançant cicle tancat. A més a més, des del setembre del 2012, també compten amb el segell ecològic del Consell Regulador de la Producció Agrícola Ecològica (CCPAE). Per més informació clica  aquí.
LA0009
No reviews

Els clients que han comprat aquest producte també han comprat:

El producte s'ha afegit a la llista de desitjos
Product added to compare.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència de navegació. Si continueu navegant, entenem que n’accepteu el seu ús