Recuit d'ovella terrina ceràmica...

Recuit d'ovella terrina ceràmica individual 140gr.

Pot de recuit de Làctics Peralada en terrina de ceràmica individual de 140gr. Un recuit artesà com n'hi ha pocs. Fi i suau, està boníssim.
1,90 €
Impostos inclosos

 
Pot de recuit de Làctics Peralada en terrina de ceràmica individual de 140gr. Un recuit artesà com n'hi ha pocs. Fi i suau,està boníssim. La llet d'ovella ripollesa és de molta qualitat tot i que és una raça poc lletera. Produeix mig litre de llet al dia en dues munyides i per tant la seva llet és un luxe molt preuat. Mas Marcè el formen una família que fa més de 6 generacions que ens dediquen a fer de pastors. Els seus avantpassats feien la transhumància entre les muntanyes pirinenques i la plana empordanesa. És l’any 2006 que en Manel va decidir tornar als orígens i proposar un canvi d’orientació productiva per tal de potenciar el ramat d’ovella ripollesa i, al mateix temps, crear un projecte innovador basat en les tasques pageses i en la seva revitalització. Mas Marcè és una explotació agrària on la consciència envers la integració de l’activitat en el medi és cabdal. Treballen sota els criteris i condicions del certificat ecològic, recuperant així antics cereals com: el blat de moro vermell, el blat de moro blanc, el trèvol, l'esparcet, la veça villosa i l'erb i han introduït l’energia renovable a la finca. Amb aquestes ovelles fan tot tipus d’elaborats làctics, en què destaca el recuit, el mató i el recuit de drap. També elaboren quatre varietats de formatge, en què destaquen l’originalitat i l’excel·lent qualitat de les peces. També fan iogurt i per descomptat, la llet fresca. Mas Marcè, Làctics Peralada i les Recuiteries tenen, les tres, el Certificat CCPAE. Aquesta certificació ecològica garanteix que els productes han estat produïts o elaborats seguint les normes de l’agricultura ecològica i que han estat controlats en tot el seu procés de producció, elaboració, envasat i comercialització. Per més informació clica aquí.
LA0003
No reviews

Els clients que han comprat aquest producte també han comprat:

El producte s'ha afegit a la llista de desitjos
Product added to compare.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència de navegació. Si continueu navegant, entenem que n’accepteu el seu ús